Pinot Grigio DOC Extra Brut „So Easy” – Bio
18 października 2019
Świetne wino musujące o lśniącym, słomkowo złotym odcieniu, kwiatowych aromatach i zaskakująco łagodnym smaku jak na wytrawne Extra Brut.
« powrót
18 października 2019
Świetne wino musujące o lśniącym, słomkowo złotym odcieniu, kwiatowych aromatach i zaskakująco łagodnym smaku jak na wytrawne Extra Brut.
« powrót
25 lutego 2019
Świeże i rześkie wino z subtelną nutą czerwonych owoców. Wiosna i lato to doskonałe pole do popisu dla tego smacznego wina.
« powrót
9 marca 2018
To zapewne jedno z najelegantszych win musujących pochodzących z Abruzii. Bladoróżowe, musujące Pinot Grigio o niezwykle urzekającym aromacie białej brzoskwini i różowego grejpfruta wraz subtelnymi nutami białych kwiatów w tle to zapewne idealna propozycja na aperitif lub wieczór z przyjaciółmi. Lekkie, żywe, świeże wino gwarantuje dużo przyjemności.
« powrót
9 marca 2018
Niewiele jest win, które zapadają w pamięć na tak długo jak Pecorino Brut Spumante. Uwodzi nos aromatami białych owoców, na podniebieniu świeże i delikatne z przyjemnymi bąbelkami. Świetne na każdą okazję.
« powrót
19 czerwca 2017
Prosecco DOC Frizzante z winnicy Cantina Pizzolato to świeże i rześkie bąbelki z ponętnymi nutami jabłka, kwiatu akacji i letniej łąki. Z zakrętką zamiast korka, świetne na każdą okazję, nieważne czy w domu czy w plenerze.
« powrót
19 czerwca 2017
To niepowtarzalne, półwytrawne prosecco pochodzi z renomowanej winnicy Cantina Pizzolato w miejscowości Villorba – świeże i rześkie, z wyrazistymi aromatami jabłka, brzoskwini oraz kwiatu akacji, o eleganckiej kwaskowości i harmonii. Sprawdzi się jako aperitif, z deserami, a także z lekkimi warzywami, przekąskami, makaronami i risotto.
« powrót
19 czerwca 2017
Wytrawna wersja prosecco z winnicy La Cantina Pizzolato to coś wyjątkowego dla koneserów i miłośników szlachetnych bąbelków, a także osób ceniących sobie najwyższej jakości produkty ekologiczne. Wyraźne aromaty jabłek i brzoskwini mieszają się z delikatnymi aromatami kwiatu akacji. Świetne jako aperitif, do owoców morza, ryb oraz risotto.
« powrót