Bee Bassac Rouge IGP – Bio

Bee Bassac Rouge IGP – Bio

30 marca 2022

W kieliszku w kolorze intensywnego koloru rubinowoczerwonego. W nosie z aromatami wiśni i czerwonych owoców. Na podniebieniu to wyśmienite cuvee zaskakuje ziołowymi nutami i gładką końcówką. Bee Friendly!

« powrót

„Rosso Convento” Rosso IGT Veneto Senza Solfiti – Bio

„Rosso Convento” Rosso IGT Veneto Senza Solfiti – Bio

30 marca 2022

Wino o intensywnym rubinowoczerwonym kolorze z fioletowymi refleksami. W nosie wyczuwalne są nuty konfitur z czerwonych owoców, a także fiołków. Smak delikatny i aromatyczny. Znakomicie komponuje się z daniami kuchni śródziemnomorskiej.

« powrót

Manzoni Bianco DOC Piave – Bio

Manzoni Bianco DOC Piave – Bio

29 marca 2022

Wyrafinowane wino o mineralnym aromacie z nutami kwiatów akacji. W smaku dominuje brzoskwinia, śliwka, morela i ananas. Sprawdzi się jako aperitif, w duecie z zupami, risotto, lekkimi daniami, a także na zakończenie wieczoru.

« powrót

Aperitivo „Live” Bitter – Bio

Aperitivo „Live” Bitter – Bio

29 marca 2022

Aperitivo Live Bio jest podstawowym składnikiem doskonałych koktajli o świeżym i rześkim charakterze. Wraz z Prosecco, sokiem pomarańczowym i  owocami jest również świetnym elementem popularnego drinka Spritz!

« powrót

Almorqui Tinto – Bio

Almorqui Tinto – Bio

29 marca 2022

Wyjątkowo ciekawe i ujmujące wino z hiszpańskiego Alicante. Eleganckie i aksamitne na podniebieniu, bardzo przyjemne w smaku. Przywołuje nuty kwaśnej wiśni z odrobiną miętowej świeżości – wino, którym można delektować się z przyjemnością kieliszek po kieliszku.

« powrót

Almorqui Blanco – Bio

Almorqui Blanco – Bio

29 marca 2022

Wino o kwiecistym aromacie z nutami zielonego jabłka i świeżych cytrusów. Rześkie i niebanalne w smaku. Bardzo dobre w towarzystwie owoców morza i tapas.

« powrót

Bucefalo Bianco Vino da Uve Appasite – Bio

Bucefalo Bianco Vino da Uve Appasite – Bio

29 marca 2022

Olbrzymi sukces czerwonego Bucefalo zmotywował jego twórców do stworzenia białego odpowiednika. Białe Bucefalo wyróżnia subtelny aromat winogron, owoców tropikalnych i białych kwiatów, na podniebieniu szlachetnie słodkie i ciepłe, a zarazem wciąż świeże i pikantne. Świetne w towarzystwie dżemów owocowych,  serników oraz potraw słodko – kwaśnych.

« powrót

Cava Rossinyol Brut Nature DO bez dodawanych siarczynów – Bio

Cava Rossinyol Brut Nature DO bez dodawanych siarczynów – Bio

25 marca 2022

Orzeźwiająca cava bogata w aromaty zielonego jabłka i gruszki z nutą prażonych migdałów. Łagodna w smaku, świetnie sprawdzi się zarówno jako aperitif, jak i dodatek do letnich dań.

« powrót

Soave „Borgoletto” IGT – Bio

Soave „Borgoletto” IGT – Bio

6 lipca 2021

W kieliszku klarowne z żółto zielonymi refleksami, w aromacie subtelnie owocowe z nutami ziół. Na podniebieniu świeże, owocowe i idealnie zrównoważone. Świetne Soave z górnej półki.

« powrót

Tre Piume Bianco Veneto IGT – Bio

Tre Piume Bianco Veneto IGT – Bio

6 lipca 2021

Orzeźwiające i aromatyczne wino reprezentujące wszystko to, co kochamy w prostych włoskich winach codziennego użytku. Delikatne jak piórka na etykiecie nawiązujące do 3 szlachetnych szczepów, z których jest zrobione, uwodzi aromatami cytrusów, a na podniebieniu jest łagodne i bardzo przyjemne.

« powrót