Pinot Grigio DOC Venezia „Sunny Farm” – Bio
23 marca 2020
Sielankowo rześkie i bardzo smaczne wino ze wszystkim tym, co powoduje że po wypiciu jednego kieliszka mamy ochotę na następny.
« powrót
23 marca 2020
Sielankowo rześkie i bardzo smaczne wino ze wszystkim tym, co powoduje że po wypiciu jednego kieliszka mamy ochotę na następny.
« powrót
18 października 2019
Delikatne wino musujące, trwałe a zarazem miękkie, z subtelnym aromatem przywodzącym na myśl czerwone owoce. Świetne jako aperitif, bardzo dobre w towarzystwie przystawek, idealne do sushi.
« powrót
18 października 2019
Świetne wino musujące o lśniącym, słomkowo złotym odcieniu, kwiatowych aromatach i zaskakująco łagodnym smaku jak na wytrawne Extra Brut.
« powrót
18 października 2019
Moscato Spumante Dolce z Cantina Pizzolato w kieliszku uwodzi subtelnymi bąbelkami, wodzi za nos aromatami przypominającymi brzoskwinie i owoce tropikalne, a na podniebieniu zaskakuje delikatną słodyczą. Świeże i aromatyczne, pełne życia i radości!
« powrót
18 października 2019
Lekkie a zarazem zaskakująco owocowe Prosecco z wyjątkowo charakterystycznym aromatem zielonego jabłuszka. Świetnie zbalansowane, świeże i pyszne.
« powrót
25 lutego 2019
Świeże i rześkie wino z subtelną nutą czerwonych owoców. Wiosna i lato to doskonałe pole do popisu dla tego smacznego wina.
« powrót
25 lutego 2019
Świetne wino do codziennych posiłków, łatwe w piciu, ale niebanalne. Łagodnie wytrawne i smaczne.
« powrót
25 lutego 2019
Delikatny, owocowo miękki, codzienny Merlot z dużą dawką radości. Świetny w towarzystwie pasty i pizzy. Idealny na piknik i grilla ze znajomymi.
« powrót
19 czerwca 2017
Wiśniowy smukły Merlot bez dodatku siarczyn. W pełni sfermentowany zaskakuje szarmanckim, świeżym charakterem. Będzie nie tylko bardzo dobrze pasować do drobiu, ale również pity solo sprawi ogromną przyjemność.
« powrót
19 czerwca 2017
Delikatnie pikantne i, jak na Cabernet Sauvignon przystało, bogate w aromaty czarnej i czerwonej porzeczki oraz wiśni. Bardzo dobrze sprawdzi się w towarzystwie chudych mięs, makaronów z sosami mięsnymi i świeżych serów. Najlepsze w temperaturze 14C.
« powrót